Szolgáltatások

Komplex megoldások, maximális kényelem

Szolgáltatásainkban is számíthat ránk. Minden terhet leveszünk a válláról. Önnek csupán élveznie kell a végeredményt.

Tervezési és kivitelezési tanácsadás

Mindegy, hogy még csak tervrajzon van vagy már elkészült a felület. Segítünk a kivitelezés tervezésében.

Irodai üvegfal kivitelezés

Irodák, szállodák, üzletek, éttermek, bérlemények, vendéglátó egységek kialakítását vállaljuk teljes generálkivitelezés keretében. Az első tervezés-kivitelezés lépéstől az átadásig.

Karbantartás és tisztítás

A kedves ügyfél megbízást adhat arra, hogy bizonyos időközönként karbantartást végezzünk az elkészült felületeken amihez kérhet takarítást és tisztítást is. Ehhez speciális takarító, tisztító és fertőtlenítő szereket használunk.

Intelligens otthontól az okos irodáig

Cégünk a Chameleon okosotthon rendszerrel teszi lehetővé ügyfelei számára, hogy akár családi otthonát, akár irodáját, akár komplett vállalatát intelligens megoldásokkal szerelje fel. A digitális és hagyományos árnyékolók, a világítótestek, és a hűtő/fűtő rendszer intelligens vezérlésével jelentősen csökkentheti energiafelhasználását.

Hővédő és betörésgátló kültéri fóliázás

Napjainkban a korszerű üvegszerkezetek tulajdonságai kiemelt jelentőségűek egy épület energiafelhasználása kapcsán. Ezek a tulajdonságok elérhetőek az üvegszerkezet teljes cseréjével, de ez nagy költséggel és bonyodalommal járhat. A DigiFolTM segít megoldást találni.

Az iparág egyik legszélesebb termékskáláját kínáljuk, olyan termékekkel, amelyeket a legmagasabb minőség érdekében a legtisztább „clean-room” környezetben gyártanak.

Szakértőink mindegyike szakmai vizsgával és certifikációval rendelkezik. Kérje segítségükett az adott üvegszerkezetre legmegfelelőbb fólia kiválasztásában!

Kreatív menedzsment

Az intelligens fólia sokoldalú felhasználhatósága miatt elkerülhetetlen, hogy a vevőink fantáziájához igazodva, mégis más oldalról megközelítve tervezzük meg, tesszük egyedivé 3D látványterven keresztül amit sokszor még a megrendelő sem gondolna.. Amint összeállt az elképzelés, 35 évnyi kivitelezési tapasztalattal és alternatív probléma megoldó készséggel valósítjuk meg, 100% -os megelégedettségi garanciával.
Minden ötletet megvalósítunk! A kihívások a motivációink!