Gyakran ismételt kérdések

Ahol minden kérdésére választ kap

A fólia alaphelyzetben áram nélkül fehér nem átlátszó, áram hatására átlátszóvá válik.

Igen, bármilyen széles felületen lehet ezt használni.

De a fólia maximális mérete 1820 mm, ha ettől szélesebb a felület akkor 2 db fóliából készítjük el.

Nem és szigorúan tilos. Telepítési előírás, hogy ezek nem kerülhetnek közvetlenül egymáshoz. Épp ezért szakemberek telepítik.

A beletáságátláson kívül jó még árnyékolásra, térelválasztásra, hangszigetelésre, betörésgátlásra és vetítőfelületnek.

Igen, minden típus hozzáad plusz hővédelmet az üveg rétegrendje által nyújtott hővédelemhez. De a legjobb hővédelme a Digifol Prémium-nak van.

Ami akár +25% hővédelmet is jelenthet.

Mind a kettő igaz. Meglévő felületekre is tökéletesen kivitelezhető, hogyha a megfelelő előkészületeket megteszi hozzá a beruházó vagy a tulajdonos.

Alaphelyzetben nem tud elromlani a fólia. Fizikális vagy mechanikai sérülés hatására is az adott ponton kifehéredik az anyag, de funkcióját ( a ki-be kapcsolást) nem veszíti el, tovább működik.

Vizesedésből adódóan, ha beázik, befolyik a rétegek közé a víz, akkor ott az meghibásodáshoz vezethet vagy hogyha az elektróda papucsokhoz beszivárog a víz akkor az kisütheti a fóliát, ezért kell szakemberekkel végezni a telepítési munmkát.

Alapvetően nem átlátszó állapotban a hővédelme miatt télen is nyáron is spórolnak a fűtéssel és a hűtéssel. A négyzetméterenkénti 3-4 watt fogyasztás teljesen elhanyagolható, ahhoz képest amit spórol.

Igen, kizárólag üvegre lehet felrakni semmi másra. Csak sima, edzett üvegfelületekre lehet feltenni.

Egyáltalán nem. Nagyon tiszta és pormentes, orvosi körülményekre hasonlító helyszínre van szükség a telepítéshez.

Amennyiben helyszíni telepítésről van szó, mindenképpen a megrendelő feladata a helyszín és a körülmények biztosítása. Ha műhely körülmények között dolgozunk, akkor műhelyben természetesen ez rendelkezésre áll.

Amennyiben lehetőség van rá, műhely körülmények között érdemes telepíteni, mert ott elkerülünk mindenfajta szennyeződést és utána csomagolva viheti el az ügyfél a meglévő üvegfelületét.

Igen lehet, a megfelelő előkészületek mellett. Ezzel kapcsolatban konzultálni kell a Digifol szakembereivel a megvalósítást figyelembevéve.